OR

Partner worden

Voetbal, de belangrijkste bijzaak ter wereld? Velen zullen deze mening met ons delen. Net daarom organiseren we sinds de eindronde van het Europees Kampioenschap in 2000 iedere 2 jaar een pronostiek wedstrijd. Gestart op het krijtbord in de lokale kroeg en uitgegroeid tot een online wedstrijd met in 2014 meer dan 150 deelnemende teams en meer dan 1000 actieve deelnemers.

We zitten echter niet stil en ook dit jaar willen we het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk dat tikkeltje interessanter maken door de deelnemers mee te laten dingen naar een plaats op het hoogste schavotje van het EKProno podium.

Bent u net als ons gebeten door de voetbalmicrobe en denkt u dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met u.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/plesk/php/5.6/lib/php/modules/php_intl.dll' - /opt/plesk/php/5.6/lib/php/modules/php_intl.dll: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0